De DÉCAAR schoonheidsbehandelingen zijn speciaal afgestemd op de wensen en behoefte van jou en jouw huid. Je kunt terecht voor complete behandelingen, maar ook voor deelbehandelingen zoals bijv. het epileren van de wenkbrauwen. Het is mijn overtuiging dat je huid meer is dan alleen jouw buitenkant. Ze is de afspiegeling van zoveel meer en daarom kijken we samen met jou naar wat er nodig is om haar te laten stralen.

Waarom heb ik gekozen voor DÉCAAR?

De kracht van DÉCAAR is simpelheid, duidelijkheid en eerlijkheid... Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel in samenstelling, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling.

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

Precies waar de schoonheidsbehandelingen  van Body Care Dordrecht voor staan! Effectieve behandelingen met als resultaat een gezonde en stralende huid.

Kennismakingsbehandeling

Eerste behandeling bij Body Care Dordrecht? Boek de kennismakingsbehandeling, zodat ik u en uw huid via een uitgebreid intake gesprek beter leer kennen.

Algen Peeling

Deep Phyto Peel

Oxygen Treatment

Cleansing Treatment

CO2 Treatment

Plump & Glow Treatment

Deelbehandelingen

Me-Time Treatment

Renaissance Treatment

Over DÉCAAR producten