De Plump & Glow Treatment

90 minuten € 89,00

De Plump & Glow Treatment is buitengewoon goed geschikt om de huid een boost te geven en intensief te herstellen en verzorgen. Pigmentatie en donkere vlekken, een droge huid die leidt tot vroegtijdige veroudering, een overgevoelige huid en een zwakke barrièrelaag laten de huid er dof, ontstoken, vermoeid en vlekkerig uitzien. Deze kenmerken worden tijdens de Plump & Glow Treatment effectief behandeld.

De Plump & Glow Treatment is een geavanceerde professionele behandeling en is gebaseerd op celregenererende ingrediënten in combinatie met krachtige verhelderende werkstoffen en zuurstofrijke ingrediënten.

De huid wordt ontgift en de hydratatie wordt gestimuleerd.

De Plump & Glow Treatment is een behandeling die de huid een intensieve boost en direct resultaat geeft. Dat bereiken we enerzijds met de actieve werkstoffen in de producten en anderzijds met de innovatieve Ultrasonic Skin Blade, dat de huid diep reinigt, onzuiverheden verwijdert, werkstoffen insluist en de huid tegelijkertijd verstevigt en lift.”

Om na de behandeling thuis de huid in optimale conditie te houden heeft DÉCAAR een uitgebreide productenlijn ontwikkeld. Ik adviseer je graag! 

NATURAL GLOW & EEN EGALE HUID.

VERMINDERING VAN PIGMENTATIE.

DIEPE HYDRATATIE & DETOX.