Combinatiekuur Holistische werkwijze

€210,00 bestaande uit drie behandelingen

Waarom een holistische werkwijze?

DÉCAAR staat bekend om haar vooruitstrevende research & development en heeft alles in eigen beheer. Dus een eigen fabriek en eigen laboratoria. Nieuwe inzichten in de werking van producten en behandelingen ontstaan daardoor op dagelijkse basis.

Het idee voor de holistische werkwijze is ontstaan doordat de producent op zoek was naar een behandelwijze waarbij de huid in zijn totaliteit ‘aangepakt’ wordt, een behandelwijze die zorgt voor een reset van de huid. De holistische werkwijze zorgt ervoor dat de basis goed staat, om vervolgens met bijvoorbeeld de Algen Peeling dieper in te gaan op specifieke huidproblemen, zoals acne of overpigmentatie.

De USP’s van deze drie treatments hebben een sterke impact op een totale verbetering van de huid, waarbij dus bijvoorbeeld niet alleen huidverslapping wordt behandeld, maar waarbij alle huidfuncties worden gestimuleerd, waardoor de huid er in het geheel jeugdiger en mooier uitziet.

Stap 1: Algen Peeling

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. De Algen Peeling werkt op iedere huidfunctie, behalve op vocht. Door na de Algen Peeling de C02 Treatment uit te voeren, wordt ook eventuele droogte van de huid aangepakt. 

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen Peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

  • Doel: dieptereiniging en stimuleren van de celvernieuwing.
  • Geschikt voor: acne en puistjes, littekens, (over)pigmentatie, pigmentvlekken,  rimpels, lijnen, verjonging, dofheid, grove poriën, rosacea, couperose, vette huid, droge huid, etc. 

Stap 2: CO2 Treatment

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes.

Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

  • Doel: opbouw en herstel van de huid.
  • Geschikt voor: acne en onzuivere huid, fijne lijntjes, rimpels, vochtarme huid, doffe of vale huidskleur, huidveroudering, etc.

Stap 3: Renaissance Treatment

Dé Dutch Beauty Award-winnende treatment die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid! De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

  • Doel: intensieve verbetering en verzorging.
  • Geschikt voor: minimaliseren van rimpels, liften en verstevigen van contouren, huidverjonging, verbeteren huidelasticiteit, extra hydratatie, voorkomen van pigmentvlekken en ontstekingen zoals acne.

Om na de behandeling thuis de huid in optimale conditie te houden heeft DÉCAAR een uitgebreide productenlijn ontwikkeld. Ik adviseer je graag! 

ALGEN PEELING

                                 

CO2 TREATMENT

RENAISSANCE TREATMENT