DÉCAAR producten

DÉCAAR is gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende huidtypen van de klanten.

DÉCAAR biedt vijf volwaardige productlijnen op basis van natuurlijk ingrediënten. De producten voor thuisgebruik zijn ter ondersteuning en aanvulling op de DÉCAAR behandelingen. Ik adviseer op basis van jouw huidtype de juiste producten. Hieronder vind je het overzicht van de vijf lijnen.

DÉCAAR cleansers, toners & exfoliators

Cleansers die rijk zijn aan antioxidanten, verfrissende toners en exfoliators voor ieder huidtype. De vooruitstrevende formulering van producten stelt de huid in staat te ademen, doordat make-up en vuiligheid op een zeer milde maar effectieve manier wordt verwijderd. Het resultaat is een schone, gezonde en stralende huid.

DÉCAAR Oily & Combination skin

Heb je last van een onzuivere huid? De acne-lijn van DÉCAAR zorgt voor zichtbare vermindering. Doordat er geen onnodige ingrediënten zoals alcohol en kleurstoffen zijn toegevoegd, hebben de producten een direct kalmerende en ontstekingsremmende werking. Het resulaat is een prachtig gezonde, egale en stralende huid.

DÉCAAR Oxygen Line

De Oxygen-lijn van DÉCAAR zorgt voor significante verbetering van de huidvitaliteit, revitalisatie en hydratatie. De producten verbeteren de werking van cellen, waardoor deze beter in staat zijn voedingsstoffen op te nemen. Het resultaat is een natuurlijke, gezonde glans, zonder (droogte) lijntjes en oneffenheden.

DÉCAAR Illuminating Line

De verhelderende lijn van DÉCAAR is zeer uitgebreid en zal zichtbaar donkere vlekken verminderen en zorgen voor een heldere en stralende teint. Daarnaast wordt nieuwe hyperpigmantatie voorkomen en de huid intensief beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

DÉCAAR Age Reverse Line

Huidveroudering is een proces waar we allemaal mee te maken krijgen. Wij ontwikkelen onze huidverjongingsproducten voor het effectief en zichtbaar tegengaan en verminderen van (mimische)rimpels, waarbij de huid intensief wordt verstevigd. De anti-aging lijn van DÉCAAR zorgt ervoor dat jij op de beste en mooist mogelijke manier ouder wordt.

DÉCAAR Tools

DÉCAAR  ontwikkelde diverse beautytools voor thuis. Het gebruik van deze tools zorgt ervoor dat het beautyritueel van thuis nog intenser wordt. Echte musthaves!

DÉCAAR Facial Cleansing Brush

DÉCAAR Face Massager