PS Food & Lifestyle Programma

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Bij Body Care Dordrecht wordt gewerkt met het PS Food & Lifestyle Afslank programma.

PS Food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Want laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS Food & Lifestyle biedt dat steuntje!

Gemakkelijk afvallen met professionele begeleiding?

Hoe werkt PS Food & Lifestyle?

Body Care Dordrecht werkt met een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PS Food & Lifestyle rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PS Food & Lifestyle producten. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Persoonlijke begeleiding

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PS Food & Lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden. Samen met jou investeer ik in een blijvend resultaat.

Producten

De diëtistes van PS Food & Lifestyle hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

Het PS Food & Lifestyle assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

Kortom, volop variatie!

Kosten

Dit is voor iedereen anders, het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je 12,5 – 15 euro per dag (6 eetmomenten) aan PS Food & Lifestyle producten.

Startpakket

Om de start met het PS Food & Lifestyle programma zo makkelijk mogelijk te maken bevat het starterspakket 7 dagdoosjes. Voor iedere dag een apart doosje met daarin 6 producten. Daarnaast vind je in het starterspakket het kookboek 'Koolhydraatarm genieten', vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.

Inhoud van de dagdoosjes:

  • Dag 1: muesli chocolade pecan karamel, dessert yoghurt kers, croissant, chocolade drank ready to go, zalm wrap en chips paprika
  • Dag 2: sesam-lijnzaadbrood, reep intense chocolade, meerzaden bolletje, dessert vanille, fusilli en melkchocolade chunk
  • Dag 3: witbrood, reep crispy appel, crackers, hot chili minibites, zalm wrap en dessert aardbei-blauwe bes
  • Dag 4: muesli bosvruchten, reep crunchy kokos, toast classic, cheese onion minibites, noodles en dessert chocolade
  • Dag 5: muesli pure chocolade kokos, toffee chocoladekoek, Mediterraan broodje, reep crispy citroen, omelet kruiden en frambozencake
  • Dag 6: American pancake appel-kaneel, reep crispy karamel, witbrood, chocoladewafels, rijst en parmezaan rozemarijnsnack
  • Dag 7: granola aardbei cashew, dessert karamel toffee, sesam-lijnzaadbrood, reep rode vruchten, penne en chocoladeparels

prijs startpakket  €162,50

Na het startpakket

Na dit pakket stellen we wekelijks een persoonlijk weekmenu voor je samen. Het programma bestaat uit 3 fases. Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal producten hierdoor zullen de kosten minder worden.

  • Fase 1  gemiddeld 5/6 PS Food & Lifestyle producten per dag
  • Fase 2 gemiddeld 3/4  PS Food & Lifestyle producten per dag
  • Fase 3 afbouwen naar zonder PS Food & Lifestyle producten per dag

Gratis coachen

Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Het intakegesprek en  de wekelijkse coaching zijn gratis. Na het bereiken van je streefgewicht is het mogelijk om nog een jaar lang, 1x per maand gratis op consult te komen om je streefgewicht onder controle te houden.

Wil jij op maat advies? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.