Zession PowerWalk by Joyce

Voor een betere gezondheid, conditie en afvallen!  Heb je de laatste tijd last van vermoeidheid? Lusteloos?  Nergens geen zin in? Langzaam aan zijn er misschien wat kilo’s bijgekomen waardoor je nu niet meer lekker in je vel zit? Weten dat je nu écht iets aan je conditie moet gaan doen. Maar komt het er niet van?  Te warm, te nat, te koud, te moe, te vroeg, te laat...Herkenbaar??

 

KOM POWERWALKEN! 

  • Gezond
  • Buiten
  • Voor ieder niveau
  • Geen competitiedrang
  • Wel leuk, effectief én gezellig!

Wat is PowerWalken?

PowerWalken is lopen in een stevig tempo (zonder stokken) met een actieve houding waarbij je alle spieren gebruikt. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. PowerWalken is geen hardlopen. Bij het PowerWalken blijft altijd één voet aan de grond. Uit testen is gebleken dat mensen die PowerWalken doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

PowerWalken is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden mits je niet van stevig wandelen houd. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Lekker stevig doorstappen, van NUL conditie naar conditie in enkele weken. Je voelt echt snel het verschil.

Ook als je jaren niet hebt bewogen er is altijd een mogelijk om mee te doen.

Maar: het is wel een training. Geen wandelgroepje of powerwalkclubje. We gaan zorgen dat je powerwalkspieren snel sterk worden en dat je basisconditie snel beter wordt.

PowerWalken verandert je levenswijze

Welke les jij ook kiest?

Hoe dan ook je bent bij alle lessen lekker aan het sporten en bewegen in de buitenlucht, je loopt je hoofd leeg en werkt aan een fit en energiek lijf tegelijker tijd. Hoe tof is dat!

Start to PowerWalk les

Kun jij wandelen in een stevig tempo en hou je ervan conditioneel en fysiek uitgedaagd te worden? Dan is de Start to PowerWalk les perfect voor jou, we lopen in stevig tempo met gebogen armen en een krachtige voetafzet. Onderweg wordt je uitgedaagd met verschillende looptechnieken, intervallen en krachttraining.

 

Easy Start to PowerWalk les

Ben je zwanger of pas bevallen, herstellende van een blessure, flinke artrose in gewrichten, veel overgewicht of wat voor andere rede ook dat het echte flinke doorstappen lastig is, maar je bent wel graag buiten en houd van wandelen. Dan is de Easy Start to PowerWalk les de perfecte les voor jou, tijdens de les ligt het tempo beduidend lager dan bij de powerwalk. We stoppen vaker en de oefeningen onderweg zijn op ieder niveau uit te voeren.

Individuele Start to PowerWalk lessen

Liever toch de beginselen van het Start to PowerWalken op je eigen manier leren ontdekken. Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Ja, ik doe mee!