Over mij

Ik ben Joyce Knoops, eigenaresse van Body Care Dordrecht. Schoonheidsspecialiste en voedingscoach. Mijn werk is mijn passie. Elk jaar volg ik nieuwe cursussen en opleidingen om altijd up-to-date te kunnen blijven. Met trots kan ik zeggen dat ik een mooi en gezond bedrijf heb opgebouwd met de kennis en kunde van nu. Een bedrijf dat staat voor de zorg van jouw body: een plek waar jij als persoon centraal staat!

Mijn hart gaat nog steeds harder kloppen als ik zie hoe huidverbetering de mens laat groeien. Mijn focus ligt dan ook op een traject van echte huidverbetering in plaats van instant oplossingen. Soms kunnen er (kleine) dingen aangepast worden in een leefstijl-, eet- of verzorgingspatroon waar jij je niet bewust van bent. Met de juiste behandelingen die jouw huid terug in balans brengen, weet ik zeker dat jij als een nieuw persoon naar jezelf kunt kijken. Soms is het meer een kwestie van de drempel over en gewoon doen. Ik weet zeker dat jij er blij van wordt!

De juiste schoonheidsbehandeling is ook ontspanning, ruimte en tijd voor jezelf.

Zelf haal ik alles uit het leven, ik ben een doorzetter, levensgenieter en blijf dicht bij mezelf. Altijd en met een positieve draai! Mijn levensmotto is zakelijke en privé:

"Schouders eronder en gaan!"

Of je nu gewoon heerlijk ontspanning zoekt of aan een huidprobleem wil werken die jou dagelijks beïnvloedt: je bent bij mij aan het juiste adres.

Hopelijk tot snel!

Liefs Joyce