Over Joyce

Ik ben Joyce Knoops, eigenaresse van Body Care Dordrecht. Schoonheidsspecialiste, voedingsconsulent en Care For Women specialist. Mijn bedrijf is mijn passie. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste met als specialisme acne. Snel kwam ik er achter dat innerlijke- en uiterlijke schoonheid nauw met elkaar verbonden zijn. Zo ontstond mijn interesse voor voeding.

Naast het effect van voeding op de huid wilde ik ook meer te weten komen over wat (gezonde ) voeding precies met het lichaam doet. Ik zag in mijn praktijk veel mensen worstelen met hun gewicht. Ik ben een aantal opleidingen gaan volgen omtrent voeding en de samenwerking met PowerSlim aangegaan. Een goed wetenschappelijk onderbouwt afslankprogramma waarbij niet alleen gewichtsverlies centraal staat maar ook eetgedrag en de gedachte over eten.

Gerichte (gezonde) voeding heeft veel invloed op het lichaam maar er is nog een hele belangrijke factor die het lichaam kan ontregelen : De hormoonbalans. Dus maar weer de schoolbanken in. Trainer Hormoonfactor, Medische en Psychosociale basiskennis en de opleiding Care For Women specialist. Zo werd de cirkel rond. Drie specialismen die nauw aan elkaar verbonden zijn, die elkaar aanvullen en versterken.

Met trots kan ik zeggen dat ik een mooi en gezond bedrijf heb opgebouwd met de kennis en de kunde van nu. Een bedrijf dat staat voor de zorg van jouw body.