Wat fijn om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Joyce Knoops, schoonheidsspecialiste, voedingscoach, PowerWalktrainster en eigenaresse van Body Care Dordrecht. Mijn werk is mijn passie. Elk jaar volg ik nieuwe cursussen en opleidingen om altijd up-to-date te kunnen blijven. Met trots kan ik zeggen dat ik een mooi en gezond bedrijf heb opgebouwd met de kennis en kunde van nu. Een bedrijf dat staat voor de zorg van jouw body: een plek waar jij als persoon centraal staat!

Graag neem ik je via de website mee in mijn aanbod. Zo vind je uitleg over alle huidverzorgende, huidverbeterende en deelbehandelingen, het PS.Food & Lyfestijl programma, de PowerWalk lessen en het DQA Beauty Booster voedingssupplement. En natuurlijk vind je al alle merken terug in de webshop.

 

SALON VOOR HUIDVERBETERING BODY CARE DORDRECHT

Schoonheidssalon Body Care Dordrecht is een modern bedrijf dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en kennis. Het geheim van de ultieme gezichtsbehandeling zit hem in de enorme passie voor het vak als schoonheidsspecialiste. De gespecialiseerde kennis van de gezichtshuid en het gebruik van de juiste schoonheidsproducten. Iedere huid is anders en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Voor de een is een 6-wekelijkse opfris behandeling voldoende voor een optimaal resultaat, de ander verlangt een meer specialistische behandeling zoals bijvoorbeeld DÉCAAR De Algen Peeling of Deep Phyto Peeling. Uw huid mijn zorg. Maak online gerust een afspraak.

ZESSION POWERWALKEN 

PowerWalken is lopen in een stevig tempo (zonder stokken) met een actieve houding waarbij je alle spieren gebruikt. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. PowerWalken is geen hardlopen. Bij het PowerWalken blijft altijd één voet aan de grond. Uit testen is gebleken dat mensen die PowerWalken doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

PowerWalken is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden mits je niet van stevig wandelen houd. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Lekker stevig doorstappen, van NUL conditie naar conditie in enkele weken. Je voelt echt snel het verschil.

Ook als je jaren niet hebt bewogen er is altijd een mogelijk om mee te doen.

Maar: het is wel een training. Geen wandelgroepje of powerwalkclubje. We gaan zorgen dat je powerwalkspieren snel sterk worden en dat je basisconditie snel beter wordt.

PowerWalken verandert je levenswijze

PS.FOOD & LIFESTYLE AFSLANKPROGRAMMA

Zit jij niet lekker in je vel omdat je te zwaar bent? Vind je winkelen niet meer leuk, omdat alles te strak zit? Het je al meerdere lijnpogingen gedaan, maar lukt het je niet om je ideale gewicht te bereiken? Of val je wel af maar zitten de verloren kilo’s en meer er zo weer aan? Ben je er klaar mee en moet er iets veranderen? Op zoek naar een gezond gewicht dat blijft?

 

DQA BEAUTY BOOSTER

Stap 1 voor ieder beautyritueel!!!

De DQADirect Beauty Booster met hoogwaardige marine collageen en hyaluronzuur, is een krachtig gezondheids- en schoonheidssupplement dat van binnenuit bijdraagt aan welzijn.

BODY CARE DORDRECHT -SHOP.NL

  • Jouw favoriete producten online te bestellen!
  • Bestellingen zullen als postpakket verstuurd worden.
  • Afhaalmogelijkheid op locatie.

Verder kent men ons bedrijf inmiddels al jaren en het is bekend dat wij uiterst zorgvuldig met uw bestelling omgaan en zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u zal zijn, met natuurlijk de bijbehorende proefjes.

Mocht je twijfelen, neem gerust contact op voor advies van Body Care Dordrecht, Joyce Knoops.